B-klasa.

Mercedes-Benz B-klasa

Krenite na put s modelom Sports Tourer koji svojom agilnošću i komforom svaki  izlet pretvara u malo putovanje. Otkrijte neistražena područja pomoću održive i  inovativne pogonske tehnologije. Jeste li spremni? Vaša B-klasa već čeka.

Zadovoljni i sretni zahvaljujući ogromnom izboru

U B-klasi prilikom svake vožnje imate dobrodošlog pratitelja: Vaš stil. Nova generacija još je izraženije sportska i individualizirana – to omogućuju dinamična prednja i stražnja maska, razne linije opreme i opcionalni dizajnerski paketi, veliki pomični zaslon na glavnoj jedinici i vrlo pametno organiziran kombinirani instrument te privlačni materijali i boje.

Vanjski izgled – serijski klasa za sebe

Karakterističan vanjski izgled B-klase povezuje funkcionalni dizajn i kultivirani sportski stil. U ovoj generaciji modela B-klasa se ponovno predstavlja na dinamičniji način – od novog dizajna prednjeg dijela s opcionalnim visokoučinkovitim prednjim LED farovima do upečatljive stražnje maske.

Mercedes-Benz B-klasa

Unutrašnjost – ekskluzivno sportska

Sportsko elegantni dizajn i visokokvalitetni materijali karakteriziraju funkcionalnu unutrašnjost B-klase. Pritom je sve tako dobro organizirano da se vozač može usredotočiti na nešto što i nije tako lijepo, ali je još važnije: cestovni promet.

Mercedes-Benz B-klasa

Linije opreme – od klasične do sportske

Dajte B-klasi potpuno jedinstven karakter. Uz nove linije opreme to je vrlo jednostavno. Primamljiva linija Style naglašava osobnost i daje notu samopouzdanja. Za izražajan sportski karakter u ponudi je linija opreme Urban, a linija opreme AMG Line nudi neusporediv dinamično sportski nastup.

Mercedes-Benz B-klasa

Visokoučinkoviti prednji LED farovi.

Osvjetljenje u novom ruhu. Opcionalni visokoučinkoviti prednji LED farovi svijetle najprije plavom, a potom bijelom bojom. I tehnologija ostavlja dojam: širokom raspodjelom svjetla optimalno osvjetljava kolnik.

Mercedes-Benz B-klasa - Visokoučinkoviti prednji LED farovi

LED High Performance farovi

KEYLESS GO

Puna pripravnost pritiskom gumba. Nova generacija B-klase na zahtjev postaje udobna i prije ulaska u vozilo. Uz optimalni paket KEYLESS-GO možete otvarati, pokretati i zatvarati vozilo bez ključa.

Mercedes-Benz B-klasa - KEYLESS GO

KEYLESS GO

Pogon na sve kotače.

Pouzdan u svim uvjetima na cesti. Ne dajte se zaustaviti. B-klaseaopremljena je inovativnim pogonom na svim kotačima 4MATIC – na taj način pruža suvereni doživljaj vožnje i osjetnu sigurnost.

Mercedes-Benz B-klasa 4MATIC

Pogon na sve kotače

AMG Line.

Vožnja i zavođenje. Prednja maska, obloge bočnih pragova, blende završne ispušne cijevi integrirane u branik, a u unutrašnjosti crveni ukrasni šavovi – AMG Line dosljedna je upečatljivo sportskom stilu.

Mercedes-Benz B-klasa - AMG Line

AMG Line

Saznajte više