Mercedes-Benz

Vrijeme je za zimske gume!

Mercedes-Benz zamjena guma

Bliži nam se zima, a s njom i drugačiji uvjeti na cesti. Niske temperature i zima uvjetuju neophodnu zamjenu ljetnih guma sa zimskima. Sastav i materijal zimskih guma razlikuje se od ljetnih zbog čega održavaju mekoću pri izrazito niskim temperaturama. Bolje pokretanje, vođenje i kočenje samo su neke od prednosti koje nam zimske gume pružaju u hladnijim uvjetima, a sama vožnja je znatno sigurnija za Vas i Vaše suputnike.

Produžili smo radno vrijeme našeg servisa, stoga bezbrižno obavite sezonsku promjenu guma.

Provjerite profil svojih guma i odaberite dokazanu Mercedes-Benz kvalitetu koja sa sobom donosi sigurnost, bolji kontakt sa snježnom podlogom, savršeno pristajanje uz Vaš kotač i veću udobnost pri vožnji.

Narudžba za zamjenu guma

U skladu sa svim mjerama i odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ovlašteni Mercedes-Benz servis Emil Frey Auto Centra prima stranke radnim danom od 8:00 – 19:00 sati, te subotom od 8:00 - 13:00 sati. 

Za rezervaciju termina za zamjenu guma kontaktirajte naše servisne savjetnike. 

Kontakti servisnih savjetnika

Za narudžbe i ostale informacije kontaktirajte naše servisne savjetnike: 
  • Ivan Zvonimir Žderić – 099 4356 623; ivan.zderic@emilfrey.hr
  • Doria Nežić – 091 4356 680; doria.nezic@emilfrey.hr
  • Franjo Petek – 099 4356 629; franjo.petek@emilfrey.hr
  • Matija Krcivoj – 098 399 763; marija.krcivoj@emilfrey.hr
  • Info mail: servis@emilfrey.hr


Pri dolasku u našu poslovnicu, molimo cijenjene posjetitelje da se pridržavaju preporuka i strogih mjera zaštite Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Emil Frey Auto Centra!