Mercedes-Benz

Originalna sigurnost.

Mercedes-Benz originalne gume i kompleti kotača.

Pravovremena zamjena, ispravna dubina profila, praćenje tlaka u gumama i partner posvećen Vašoj sigurnosti: sve to pridonosi osiguravanju kratkog zaustavnog puta na mokroj i skliskoj podlozi.

Eto zašto ne samo da Vam preporučamo svoje originalne sklopove zimskih kotača i guma, nego Vas i pratimo kroz sve faze  omogućavajući razinu usluge kojoj nema premca. Pritom Vam pomažemo da odaberete pravu kombinaciju kotača i guma za sebe i svoj Mercedes. Zajedno s Vašim servisnim partnerom Mercedes-Benz, napravit ćete pravi izbor.

Zimski san ljetnih guma.

Vaš Mercedesov servis može Vam ponuditi optimalne originalne komplete zimskih kotača, kao i mjesto za držanje ljetnih guma preko zime. Nakon što promijenimo Vaše gume, provjerit ćemo i očistiti Vaše ljetne gume prije nego što ih pohranimo u idealnim uvjetima do proljeća. Tako zamjena Vaših guma postaje dio redovnog ciklusa. Uz pouzdanog partnera na Vašoj strani.

Potpuna podrška zimi.

Provjerit ćemo jesu li za zimu spremne ne samo Vaše gume, nego i Vaš cijeli Mercedes. Od proizvoda za njegu automobila do nosača za skije i snowboard, od poklopca prtljažnika do kapica ventila: kad je riječ o Vašoj zimskoj opremi, možete se u potpunosti osloniti na originalnu Mercedes-Benzovu kvalitetu. Obratite nam se.

Zašto se možete osloniti na originalne komplete zimskih kotača.

Krojeni po mjeri:
I dizajn i tehnologija kombinacija originalnih naplataka i guma optimirani su za Vaš Mercedes – kako bi sve teklo savršeno glatko. To je jedini način da se iskusi komfor u vožnji Mercedes-Benz kvalitete, kako zimi, tako i ljeti.

Sigurnost u serijskoj opremi:
Svaki Mercedes-Benz naplatak od lake legure prolazi kroz sveobuhvatan program razvoja i testiranja, na taj način osiguravajući visoku razinu sigurnosti.

Preuzmite brošuru s cjenikom guma: