Mercedes-Benz

Ponuda tjedna i mjeseca

Emil Frey Auto Centar uvodi ponude tjedna i mjeseca

Emil Frey Auto Centar ovlašteni prodajno servisni centar Mercedesa u Hrvatskoj od ponedjeljka 20.travnja 2015. uvodi specijalne tjedne i mjesečne ponude vezane za rabljena vozila.

Odjel rabljenih vozila ponuditi će dodatne financijske pogodnosti koje će se moći realizirati samo u tom tjednu/mjesecu. Dakle ponuda tjedna se odnosi samo na automobil u ponudi i u slučaju da je isti prodan u tom tjednu više neće biti drugih ponuda, a također u slučaju da se automobil ne proda u jednom tjednu, ponuda prestaje važiti s novim ponedjeljkom.

Emil Frey Auto Centar će sa svojim partnerima Mercedes-Benz Leasingom i Allianz osiguranjem za isto vozilo ponuditi posebne povoljne uvjete za financiranje vozila putem leasinga, kao i iznimno povoljno osiguranje. Na taj način kupac dobiva potpuni paket pogodnosti vezan uz ponuđeni automobil.

Kako biste bili što bolje informirani dovoljno je svakog ponedjeljka redovito pratiti našu internet stranicu gdje će biti prikazane sve nove ponude tjedna i mjeseca vezane za rabljena vozila. Dovoljno je biti najbrži i automobil je Vaš po posebnim pogodnostima.