A, B, CLA i GLA
Star Edition modeli.

Otkrijte novu generaciju vrhunskih ponuda.
Mercedes-Benz Star Edition

Pravo je vrijeme da iskoristite najnoviju ponudu u kojoj su bogati Star Edition paket, sada s tvorničkom navigacijom, kao i DriveOn produženo četverogodišnje jamstvo potpuno besplatni. Tu je i mogućnost beskamatnog financiranja, bez troškova obrade, s mogućnošću plaćanja 50% sada a 50% za godinu dana. Količina Mercedes-Benz vozila A, B klase te CLA i GLA u ovoj kampanji je ograničena.

A-klasa Star Edition

Mercedes Benz A-klasa

Savršena i bez posebne pripreme. Najbolji dojam od nula do sto. Odsad postavlja vlastita mjerila. Ide ravno tamo gdje drugi skreću. A-klasa Star Edition. Spremna za novu generaciju.

B-klasa Star Edition

Mercedes Benz B-klasa

Krenite na put s modelom Sports Tourer koji svojom agilnošću i komforom svaki izlet pretvara u malo putovanje. Otkrijte neistražena područja i doživite mnogo toga. Jeste li spremni?

CLA Star Edition

Mercedes Benz CLA

Pred Vama je mnogo više od vožnje od mjesta A do mjesta B. U lovu na zavoje slijedite samo svoj vlastiti ritam. Želite putovati ne samo dinamično, nego prije svega što učinkovitije? Odlučit će Vaš puls.

GLA Star Edition

Mercedes Benz GLA

Ovo je naše vrijeme: kako danas putujemo, kako komuniciramo. Koliko se osjećamo sigurno, a koliko slobodno. Grad postaje sve uzbudljiviji, a priroda sve ljepša i dragocjenija. Krenite u avanturu zvanu GLA Star Edition.

* Financijski leasing na 12 mjeseci, minimalno učešće iznosi 50% od ukupne cijene vozila. Ponuda vrijedi samo za vozila sa zalihe. Slike vozila su simbolične.