3. Exclusive Auto Moto Show

Ovlašteni partner Mercedes Benza, Emil Frey Auto Centar prvi puta se predstavio riječkim ljubiteljima automobila tijekom Exclusive Auto Moto Showa koji se održao od 26.03.-29.03. u Tower centru.

Ukupno je na atraktivno uređenom izložbenom prostoru predstavljeno devet atraktivnih vozila, od najmanjih smartova Fortwo i Forfour, A- klase, obiteljske B - klase, tražene C - klase, te najvećeg Mercedesa S - klase.
Posebna atrakcija Mercedesovog prostora, ali i čitave priredbe bio je model S - Coupe, elegantni spoj snage, brzine i luksuza.

U zasebnom okruženju posjetitelji su mogli razgledati V - klasu, automobil koji je postao zaštitni znak udobnog putovanja i prostranosti. Tijekom eventa Emil Frey Auto Centar je organizirao pool testnih vozila, gdje su zainteresirani sami mogli sjesti za upravljač Mercedesovih vozila i uvjeriti se u kvalitetu automobila.


Exclusive Auto Moto Show je tijekom četiri dana prema službenim podacima ukupno posjetilo 78.000 zaljubljenika u automoto svijet, čime je nadmašen dosadašnji rekord od 60.000 posjetitelja, a Mercedes je svojim nastupom udario snažan pečat u regiji koja je inače tradicionalno oduvijek bila vezana uz trokraku zvijezdu.